Goed is hier het beste,
maar dan beter.

  • adviseren
  • ontzorgen
  • optimaliseren
  • experts in print

Wij managen print

We zijn geen drukkerij. Doen geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. En geloven niet dat kwaliteit een rekbaar begrip is.

Realise is een expertisecentrum in print en als premium partner adviseren, optimaliseren en ontzorgen we bedrijven in hun totale drukwerkbehoefte. Met vaste productiepartners in binnen- én buitenland. En een strakke blik op auditing, optimalisatie en kostenefficiëntie.

Hardcovers zijn hipper dan Taylor Swift.

Of toch minstens even hip en trending. Hardcover is back baby! Al die foute vooroordelen van duur, ouderwets en moeilijk gooien wij nu overboord. Door het eens hardop te zeggen én te tonen met een voorbeeldpakket hardcover boeken.

Hardcover boeken zijn tegenwoordig

  • een frisse verschijning en heel toegankelijk
  • praktische hebbedingen die er ook nog mooi uitzien
  • een sexy alternatief voor de klassieke catalogus

Kenners van druktechnieken

Offset of digitaal, vellen- of rotatiedruk, eenvoudig of net heel complex, gisteren of morgen geleverd: onze printexperts kunnen uw printproject vast en zeker realiseren. Daarbij adviseren we over papier, gewicht en formaat.

Vervolgens kloppen we aan bij onze vaste drukpartners in binnen- en buitenland, waarna we u verschillende opties voorschotelen. Het resultaat is een product dat volledig strookt met de vraag van de klant, zowel op het vlak van kwaliteit als kostenefficiëntie.

Realisaties

Van kunstzinnig uniek tot informatief voor een breed publiek: onze expertise in print wist al talloze partners te bekoren. Stuk voor stuk inspirerende totaalprojecten die het niveau van hun drukwerk naar een hoger niveau tilde.

Elk printproject heeft zijn specifieke uitdagingen waarop onze experts elke keer opnieuw oplossingen vinden. Grote volumes, speciale afwerkingen, logistieke vraagstukken en budgettaire spitsvondigheden; hier zit u goed.

Fiets of wandel mee met onze Tour de Realise

Samen zweten en kasseivreten: dat schept een band. Daarom trekken we er enkele keren per jaar op uit met een kleine groep van sportieve – en zakelijke – gelijkgezinden. Eerst samen inspannen, daarna lekker ontspannen: da’s Tour de Realise. U komt toch ook?

Team

Christophe Van Loo | Eigenaar en senior print advisor.
christophe@realise.be

Raf Bex | Sales consultant.
raf@realise.be

Claudia Peters | Projectbegeleider.
claudia@realise.be

Matt Smeets | Projectbegeleider.
matt@realise.be

Klaas Vanderlinden | Sales consultant.
klaas@realise.be

Melissa Timmermans | Boekhouding.
melissa@realise.be

Dré Timmermans | Partner.
dre@realise.be

Inkoop

File check

Prepress check

Druk

Drukpers check

Handling

Packaging

Distributie

Contacteer ons

Realise Print Management

Onze expertise kan ook voor uw bedrijf waardevol zijn. Daarom bekijken we graag samen uw drukwerkbehoeften, waarna onze printexperts aan de slag gaan met een strakke blik op auditing, optimalisatie en kostenefficiëntie.

Kuringersteenweg 30, 3500 Hasselt
T. +32 (0)11 76 75 18
F. + 32 (0)11 72 09 08
M. info@realise.be

Upload

Grote bestanden aan ons bezorgen?
Gebruik de Realise Wetransfer-dienst.

Aanleverspecificaties
Ben je niet zeker waar je op moet letten bij het aanleveren van bestanden? Check dan zeker onze aanleverspecificaties even.

Gezocht!

Orderbegeleider. die elk project over de streep trekt. Iemand die graag dingen regelt, al eens lateraal oplossingen durft te bedenken en altijd georganiseerd is. Je kent je weg in de wereld van print en bent communicatief sterk? Kom hier eens praten.